Születésnap

1 éves vagy 60 éves?.....a lufinak mindenki örül!

Leánybúcsú

Kiegészítők, Lufik és más cukiság !

Ballagás

Tedd különlegessé és színessé a ballagást!

Üzletünk a West End City Centerben

Az aluljáró szinten, közel a vízeséshez keress minket! Nálunk egy helyen megtalálhatsz minden kelléket, ami egy tökéletes partihoz szükséges. Gumi- és fólia lufik nagy választékát, szezonális dekorációs termékeket, kiegészítőket, jelmezeket, parókákat, maszkokat.

Esküvő

Díszítést szeretnél?....Mi tökéletes dekorációt adunk!

kiemelt szolgáltatások

Léggömb dekorációk

A klasszikustól az extrémig szinte bármilyen formavilág megalkotható léggömbökből. Tapasztalt kollégáink szívesen segítenek megvalósítani elképzelésed, vagy adnak néhány hasznos tippet, ha éppen nincs ötleted.

Tovább

Csomagolás lufiba

A legegyszerűbb ajándék is különlegessé tehető, személyre szabható, ha léggömbbe csomagoljuk. Teljesen egyénre szabott csomagolás kérhető. Választhatóak a színek, valamint a töltős léggömb tetejét díszítő lufi figura is!

Tovább

Egyediesített lufi

Legnépszerűbb szolgáltatásaink egyike a személyes üzenettel ellátott lufi. Tökéletes ajándék születésnapra, névnapra, évfordulóra, babaszületésre, esküvőre, ballagásra, vagy akár lánykérésre! Nézz körül ha nincs még ötleteted!

Ötletek

Rendezvény dekoráció

Vállaljuk rendezvények teljes dekorációjának elkészítését. Lehet ez születésnapi parti, céges rendezvény, üzlet/stand dekoráció, esküvő, vagy bármilyen családi esemény. Egyedi kívánságokat is megvalósítunk.

Referenciáink